Slider

DIY sängynpääty (ja yöpöytä)

3/05/2017

DIY SANGYNPAATY 1
DIY SANGYNPAATY 4
DIY SANGYNPAATY 6
DIY SANGYNPAATY 5
DIY SANGYNPAATY 3

Aiemmin esittelin inspiraation uuteen sängynpäätyyn, joka korvaisi kapean makuuhuoneemme yöpöydät. Projekti oli tarkoitus toteuttaa joskus maaliskuussa, mutta pian tekstin julkaisemisen jälkeen avomies saikin inpiraation työn aloittamiseen ja pääty alkoikin valmistumaan (voi että mä rakastan tuota miestä <3).

Alunperin oli tarkoitus jättää pääty vaneripinnalle, mutta homman edetessä tultiin yhdessä siihen tulokseen, että pääty olisikin parempi maalata. Yksi syy tähän oli se, että vaikka mieheni onkin supertaitava, ei hänellä kuitenkaan ole puusepän työkaluja. Työjäljestä tuli siis väkisinkin hieman rouheampaa kuin olisimme halunneet ja siksi päädyimme viimeistelemään sen maalamalla. Täytyy myöntää, että maalaamalla siitä tuli parempi. Vaneri ei olisi ehkä kuitenkaan toiminut. Noh, aina visio ei vaan toimi livenä.

Pääty on 200 x 109 x 24 cm kokoinen laatikko (meillä on hieman normaalia korkeampi sänky) ja se rakennettiin pääasiassa vanerista. Päädyn sivuihin tehtiin syvät hyllyt, joihin saa piiloon laturit ja kaukosäätimet. Kulmat siistittiin akryylimassalla ennen maalaamista mutta muuten vaneria ei hiottu tai siistitty, vaan kahden maalikerroksen läpi vanerin pinta näkyy vielä kauniisti läpi.

Olen todella tyytyväinen tähän ja meidän makuuhuoneen sisustukseen nyt. Tuntuu, kuin huone olisi kasvanut monta senttiä! Tämän muutoksen myötä myös petaus muuttui vähän rennompaan suuntaa, tarkkaan riviin asetellut tyynyt saa nyt jäädä vähäksi aikaa.

Idean päädylle bongasin alunperin Suvin blogista.

___

Translation:
DIY headboard (and nightstand) from plywood to our narrow bedroom.

7 kommenttia:

 1. Siis niin magee! Jos meillä ois yhtäään enemmän tilaa niin haluisin meillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin kyllä tykkäilen tästä ihan kybällä :) Syvyyttähän huoneeseen tarvitsee tälläisen kanssa vähän enemmän, mutta just kapeeseen makkariin tää on ihan bueno!

   Poista
 2. Ihan tosi hieno! Mä voisin oikeasti miettiä jotain tällaista!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on kyllä kätevä ja aika nopeasti oppii siihen, että kaikki sijaitsee vähän ylempänä kuin ennen :)

   Poista
 3. Kiva kun kävit kommentoimassa mun blogissa, niin löysin tänne. Ihana blogi sulla, just mun makuun <3 Ja tuo sängynpääty on niin ihana, itsekin tekisi mieli just tuollaista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Mä olenkin ollut Villa Valkon hiljainen lukija jo vähän aikaa :) Itse olen todella laiska bloglovinin käyttäjä, kirjoitan aina vaan suoraan selaimen osoitekenttään blogin nimen :D Me ollaan tykätty ihan hirmuisesti tästä päädystä, makkari muuttui niin paljon "sisustetumman" tai ajatellumman näköiseksi!

   Poista
 4. Ai niin, aloin seuraamaan sua bloglovinin kautta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan