Jättikatkarapuvartaat grillissä


jattikatkarapuvartaat 1

Kesällä ei voi olla liikaa vaihtoehtoja grillattavaksi!

Nämä herkullisen tomaattiset ja sopivan mausteiset jättikatkarapuvartaat maistuvat kuumana kesäpäivänä salaatin kanssa tai vaikkapa alkuruokana sellaisenaan.

jattikatkarapuvartaat 2

Grillatut jättikatkarapuvartaat (4 varrasta)

20 raakaa jättikatkaravunpyrstöä
2  valkosipulinkynttä
1,5 rkl tomaattipyrettä
1/2 chili siemenineen
1 rkl oliiviöljyä 
1/2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl fariinisokeria
1/2 rkl sitruunan mehua
suolaa, pippuria

  lisäksi 4 varrastikkua ja 16 minitomaattia

 Sulata ravunpyrstöt ja kuori ne.

Valmista marinadi yhdistämällä ainekset kulhossa. Raasta valkosipuli ja hienonna chili pieneksi! Maista ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää ravut marinadiin ja anna marinoitua 1-2 tuntia. 

Kun ravut ovat marinoituneet, varrasta ne minitomaattien kanssa. Yhteen vartaaseen tulee viisi ravunpyrstöä ja neljä tomaattia. Tomaatteihin kannattaa pistellä vartaalla pieniä reikiä, jotta ne eivät räjähdä grillauksen aikana. Grillaa vartaita miedolla lämmöllä muutama minuutti kummaltakin puolelta. 

___

Translation:
Grilled shrimp skewers.

Tunnisteet: ,

St. Black : Jättikatkarapuvartaat grillissä

6/22/2017

Jättikatkarapuvartaat grillissä


jattikatkarapuvartaat 1

Kesällä ei voi olla liikaa vaihtoehtoja grillattavaksi!

Nämä herkullisen tomaattiset ja sopivan mausteiset jättikatkarapuvartaat maistuvat kuumana kesäpäivänä salaatin kanssa tai vaikkapa alkuruokana sellaisenaan.

jattikatkarapuvartaat 2

Grillatut jättikatkarapuvartaat (4 varrasta)

20 raakaa jättikatkaravunpyrstöä
2  valkosipulinkynttä
1,5 rkl tomaattipyrettä
1/2 chili siemenineen
1 rkl oliiviöljyä 
1/2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl fariinisokeria
1/2 rkl sitruunan mehua
suolaa, pippuria

  lisäksi 4 varrastikkua ja 16 minitomaattia

 Sulata ravunpyrstöt ja kuori ne.

Valmista marinadi yhdistämällä ainekset kulhossa. Raasta valkosipuli ja hienonna chili pieneksi! Maista ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää ravut marinadiin ja anna marinoitua 1-2 tuntia. 

Kun ravut ovat marinoituneet, varrasta ne minitomaattien kanssa. Yhteen vartaaseen tulee viisi ravunpyrstöä ja neljä tomaattia. Tomaatteihin kannattaa pistellä vartaalla pieniä reikiä, jotta ne eivät räjähdä grillauksen aikana. Grillaa vartaita miedolla lämmöllä muutama minuutti kummaltakin puolelta. 

___

Translation:
Grilled shrimp skewers.

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

22. kesäkuuta 2017 klo 7.08 , Blogger S - beauty of life kirjoitti...

MÄ rakastan katkarapuja ja voisin syödä niitä joka päivä! Nyt kun mini oli mökillä niin ostin Lidlistä jättikatkiksia paketin! Nam!

 
22. kesäkuuta 2017 klo 9.10 , Blogger Essi - St. Black kirjoitti...

Nam! Laatuaikaa katkarapujen kanssa :D

 
29. kesäkuuta 2017 klo 13.33 , Blogger Katariina Pitkänen kirjoitti...

Kuulostaa (ja näyttää) niin hyvältä!!! Pitää joskus kokeilla, jos pääsen grillin ääreen. :)

 
29. kesäkuuta 2017 klo 16.34 , Blogger Essi - St. Black kirjoitti...

Kiitos Katariina! Hyvää kyllä oli, suosittelen ;)

 

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu